Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ještě jeden podstatný detail. Karma by se od té záporné neodečítala, ale počty kliknutí jak na zápornou tak na kladnou by se sčítala. Vše proto aby se vyjádřil jak je daný článek "dráždivý".

0 0
možnosti
Foto

lepší pohled by nabídla karma2

3 0
možnosti
JL

V podstatě máte pravdu, hodnocení  by bylo více objektivní. 

Ovšem pro některé blogery, tvořící tzv. bum-bác blogy, by to byla asi velká rána. Pokud by se autor nemohl spoléhat pouze na své přívržence, musel by k dosažení vyšší Karmy  zlepšit kvalitu. A to u některých prakticky nelze.

1 0
možnosti
Foto

Karma.

Toto tvrdím už dlouhou dobu, ale taková možnost není zřejmě v zájmu redakce. Asi má strach, aby to neodradilo některé blogery, nesnížilo návštěvnost a nemělo to negativní vliv na příjem z reklamy.

2 0
možnosti
Foto

Děkuji za odkaz. Prostuduji.

0 0
možnosti
Foto

Vidím to jinak: 

karma = podpora (nebo souhlas, chcete-li ... ovšem záleží na tématu článku - ten totiž nemusí obsahovat žádný názor, pak je karma spíše vyjádřením ve smyslu "líbí se") 

mlčení = nesouhlas, případně lhostejnost (článek ani názor nezaujal - čtenář přišel, nakoukl a odešel ... pokud ho vyloženě rozčílil, mohl se vyjádřit v diskusi)

Jestliže porovnáte karmu s čteností, máte celkem jasný obrázek o počtu negativních nebo lhostejných "mínění" (velká čtenost + malá karma = vlastně více negativních nebo lhostejných; malá čtenost + velká karma = převažují pozitiva).

 

Dříve tento poměr vyjadřovala tzv. Karma 2, články s vysokou karmou 2 bývaly v kolonce "Zaujalo Vás" (nikoliv "Nás"), která bohužel po poslední migraci blogů zmizela a už nebyla obnovena.

Tlačítko "antikarmy" by bohužel poskytovalo prostor k anonymnímu vyjádření prostých antipatií k autorovi, bez ohledu na obsah článku. Pokud sem chodíte déle, nemohl jste si nevšimnout četných animozit osobního charakteru mezi určitými blogery a diskutujícími. Ti by dostali pré.

8 0
možnosti
Foto

Plně a vřele s vámi nesouhlasím. Rv

2 2
možnosti
  • Počet článků 369
  • Celková karma 8,58
  • Průměrná čtenost 486x
BOHATSTVÍ NEMÁ STROP, TAK JAKO BÍDA NEMÁ SVÉ DNO.