Diskuse

Obezita

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Fekální transplantace

"V ordinaci mi transplantovali do tlustého střeva popelářský enzym, který plní funkci buněčné drtičky. Lakonicky řečeno, strčil do mé prdele hadičku, přes kterou mi do střev napumpoval páchnoucí sračku ..."

https://jakubkouril.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=662102

0 0
možnosti

No, když jsem v brněnské rubrice předevčírem označil zmenšovače žaludků a zkracovače střev za zločinného šarlatána, sklidil jsem horu mínusů. Prostě víra v bohy v bílém je bezmezná. Rv:-P:-P:-PRv

0 0
možnosti

Zkoušelo se to, krátkou chvíli to fungovalo. Bohužel, do tří měsíců se obezita vrátila. Proč, to se teď asi zkoumá.

zdroj http://www.osel.cz

0 0
možnosti

co je na tom divného? Fekální bakterioterapie se dělá z celé řady důvodů, kupříkladu u lidí, kteří po nějaké drastické léčbě antibiotiky přišli o svůj přirozený střevní ekosystém. Ten je u každého unikátní, vychází z jeho stravy, životního stylu a podobně. Pokud se o něj přijde, je to docela problém a tahle transplantace obsahu střev může velmi pomoci. Z důvodů podobného životního stylu se dělá nejčastěji mezi blízkými. Pokud to může pomoci i při obezitě, je to dobré, protože to je velmi jednoduchý a nenáročný zákrok. A mnohem lacinější, než nějaké podvazování žaludku, což taky hraje roli. Ale zase tomu tak moc nevěřím.

3 0
možnosti

No jo, někdo potřebuje zadrátovat čelist, někdo useknout ruku.

0 1
možnosti

Těžká jsou rána opilců. :-P

3 1
možnosti
  • Počet článků 367
  • Celková karma 11,44
  • Průměrná čtenost 488x
BOHATSTVÍ NEMÁ STROP, TAK JAKO BÍDA NEMÁ SVÉ DNO.