Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Jj, cena za demokracii ... cenzura a někteří si pochvalují a křičí " víc, víc".

1 0
možnosti
LH

A toto všechno má na svědomí kapitalismus.

Ano, dělo se to i v socialismu, ale nebyly paparaziové, v novinách byl článek až někde na předposlední straně, v televizi nebyly vraždy a bouračky jako první zpráva.Bouračky a vraždy se po této zprávě opakují deset let dozadu a v novinách se bouračky a vraždy dávají na první stranu aby to uhodilo do očí.

Ćili kapitalismus nejvíce vydělává právě na těchto hrůzných činech.

Ono kdyby nebylo paparaziů tak by nezemřela princezna Diana.

Takže bych řekl že největší hyenysmus podporuje kapitalismus.

1 3
možnosti
Foto

J11i54ř69í 25K25i91n83d16l

26. 10. 2022 10:17

Pokud se nemýlím, Socialismus budoval komunismu, Fašismus, který chtěl nahradit neúspěch komunismu v Rusku budoval socialismu, a pak tu máme Nacionální socialismu. Všichni vyšli z Mraxe. Kolik milionů obětí za sebou zanechali. Kapitalsmus a neboli správně tržní hospodářství lze nahradit pouze otroctvím. Kapitalismus bez demokracie nemůže existovat Ten tu je existuje od věky věků a bude.

0 0
možnosti
JT

R^ Měl by se přijmout jeden jediný zákon tohoto znění: "Už žádný nový zákon nepřijímat a staré postupně rušit". Tento zákon by byl nad všechny ostatní. Stejně by politici a úředníci měli při tom rušení práci tak na 100 let dopředu;-D

2 0
možnosti
MB

Není vše špatné. Tuhle byli vypuštěni syslé do přírody. Nepochybně se jim daří a jsou veselí. Podobně se daří motélům, včelé a rybém. Tak pravil André. Bečva je rovněž čistá, neb znečišťovatel stále nebyl shledán. Tuny ryb s břichem vzhůru? Nepochybné spiknutí a kampaň. Jmenovaný ochránce přírody je stále docela oblíben ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Ano, měsíc, motýl nebo dub nepotřebují zákony. Sami se řídí vesmírným algoritmem tak jako by se jím měl nechat vést člověk.

1 0
možnosti
  • Počet článků 367
  • Celková karma 11,44
  • Průměrná čtenost 488x
BOHATSTVÍ NEMÁ STROP, TAK JAKO BÍDA NEMÁ SVÉ DNO.