Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak Indie je možná trochu zbytečně daleký příklad. Súfistické řády, které stojí u kořene tureckého pojetí islámu (Bektasi, Mevlevi, atd.), to bývaly řekněmě ve 14. a 15. století tlupy potulných agresivních žebráků, kteří se hrůzně znetvořovali, neustále fetovali, různě kradli a unášeli chlapce za pederastickými účely, dělali prostě všechno aby se vyřadili z běžné společnosti. Nejeden osmanský sultán ale později potřeboval i vyžadoval, aby mu tihle lidi vydali dobrozdání při jeho nástupu k moci, ale i při dalších příležitostech

3 0
možnosti

Jindřichu souhlas, dal jsem plus. Tradic kopec, Maurové, námořník d Ježišem na zádech - tetování, aby jej bičování tak nebolelo. Žijeme v konkrétním rozměru - Řecké tradice ideálu. Krása harmonice těla a ducha. Už Špotáková po odhodu oštěpu. Měla by jít na tribunku a přečíst svou esej. Součtem bodů pak někdo zvítězí, Předvedl ideální, harmonický výkon. ..

0 0
možnosti
Foto

Za mě je tady na místě spíš soucit než hodnocení, neboť soucit s sebou nese lásku a pochopení.

0 0
možnosti

Láska, úsměv, pochopení. Ano.

2 0
možnosti

Máme doma křečka, který běhá v takovém tom kole na stojánku. Pořád běží a běží a nikdy nikam nedoběhne. Tihle žebráci o pozornost jsou jako křečci.

3 0
možnosti
Foto

Láska, úsměv, POCHOPENÍ.

0 0
možnosti

I na tuto variantu, moudrá filosofie myslela. Řeší to Párovými kategoriemi- "Forma a obsah". Objevují se pitoreskní postavičky. Všerůzné silikonové ženy, obsah jaksi zmizel. S uměle formální celebritou by snad šlo strávit noc, celý život? Podobně další, třeba muži, jako akční - reklamní plakát. Říkám si, kolik za to berou? Když lze inkasovat za propagaci něčeho na omítce baráku. Béďa Engels má své známé dílo - "Podíl práce na polidštění opice". Rozeklaný jazyk, tetování, rohy a silikonování? To bude zřejmě 2 díl - "Podíl šílenství na odlidštění člověka"!.A babičko, proč máš tak podivně špičaté uši. A do tě počmáral ?..

2 0
možnosti
  • Počet článků 367
  • Celková karma 11,44
  • Průměrná čtenost 488x
BOHATSTVÍ NEMÁ STROP, TAK JAKO BÍDA NEMÁ SVÉ DNO.