Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Jo, Sůl nad zlato..moje oblíbená pohádka asi nebude díky hereckým velikánům překonána...bohužel ani panem Troškou;-)

0 0
možnosti
JZ

Ovšem v éře socialismu vznikaly také totální filmové propadáky jako Tobě hrana zvonit nebude, Parta hic, Sokolovo, Zbraně pro Prahu atd.

5 1
možnosti
Foto

No, ano bylo to nádhera, jeden shlédl takový film plný radosti a optimismu, jak se nám pěkně soudružsky žije a hned bylo na světě veseleji a jeden ihned zapomněl, že musí něco sehnat do žlabu.RvRv

6 2
možnosti
MB

Za klenoty, považuji všechny trezorové filmy. Tam je skutečně vše - Od filosofie - přes komedii - po "Takoví jsme byli a budovali jsme šťastnou budoucnost". Bílá paní s neexistujícím mostem - "Pak držet hubu a plavat" - Všichni dobří rodáci - "Zatkněte mne, až jako řádný hospodář to dokosím" - přes Skřivánky na niti , kde je moudře konstatovánom že - "V naši zemi , je i nemožné - možné". Teprve potom ty Arabely a Opařit se čajem ... :-)

6 1
možnosti
Foto

Ano, souhlas. Všechny tyto filmy vznikly před rokem 89.

0 0
možnosti
JZ

I v současné době se natáčejí kvalitní filmy jako Kolja, Obecná škola, Saturnin, Je třeba zabít Sekala, Zapomenuté světlo a další.

8 0
možnosti
Foto

Ano, ale je jich opravdu málo, za dobu téměř 29 roků .... si to spočtěte jaký dostanete průměr dobrých filmů na za jeden rok.

1 0
možnosti
MK

Bože......tenhle hnus vydáváte jako TOP?

Byly jiníé filmy jako Hoří má panenko,. Bílá paní, ale ty jste nějak nezahrnul , proptožety filmy komouši zakázali, stejně jako Skřivánky na niti, anebo Dbré rodáky

9 2
možnosti
VF

Asi nemám správný vkus , mně se líbí i ten hnus (jak píše pan Ziegler).:-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 367
  • Celková karma 11,44
  • Průměrná čtenost 488x
BOHATSTVÍ NEMÁ STROP, TAK JAKO BÍDA NEMÁ SVÉ DNO.